Přejít na: Navigaci, Obsah

Velkoplošný digitální tisk

Chcete si nechat vytvořit nepřehlédnutelnou reklamu? Nabízíme vám možnost velkoplošného tisku. Pomocí digitálního tisku jsme schopni vyrobit potisky na auta, bannery, papír a další materiály ve fotografické kvalitě. Velkoplošný tisk vyžaduje, aby podklady byly v dostatečném rozlišení. Jen tak může být digitální tisk co nejkvalitnější. Potiskneme vám také samolepící fólie, které můžete instalovat přímo na zeď. Kvalitní velkoplošný tisk od naší společnosti je velmi odolný a dle druhu materiálu vydrží v interiéru i exteriéru několik let. Nechte si vytvořit zajímavou a nepřehlédnutelnou reklamu!

Unicredit

Velkoplošní tisk na onewayvision folii („dírkovaná“ fólie s efektem průhlednosti z jedné stany) instalovaná na výkladce poboček Unicredit.

Bar

Bar X

Velkoplošný tisk na PCV samolepící folii, zajímavostí je instalace přímo na zeď v klubu.

ČSOB

Exteriérová aplikace velkoplošného tisku. Byla použita kvalitní exteriérová pětiletá samolepící fólie s UV laminem pro vyšší odolnost a stálost barev. Podkladové desky byly připraveny našim týmem.

Velkoplošný tisk - VIDEO

Krátké video z velkoplošného digitálního tisku!

Clinique

Tisky na backlight fólie, které jsou určené pro prosvícení.

• Banner
  • Benzina